Menu
 

HANDELSFIRMA FOR MASKIN-INDUSTRIEN

Vores mål er altid at være konkurrencedygtige i branchen

Om os

img 5 about      

Om os

Siden Folmer Svendsen A/S blev grundlagt i 1968, har et af de mest grundlæggende principper i virksomheden været, at levere metalemner af høj kvalitet til vore kunder. I tæt på 50 år har leveres metalemner til kvalitetsbevidste industrivirksomheder over hele Europa.

Vores primære aktivitet er at levere sænksmedegods til vore kunder, men vores virkefelt er blevet udvidet til også at levere støbegods samt emner bearbejdet fra stangmateriale.

 

Veludviklet leverandørnetværk

Vores leverandørnetværk er stort, bredt og fleksibelt. Det giver os mulighed for at kunne tilbyde en stor variation af metalemner til brug i forskellige brancher. Mere end 95% af leveringerne til vore kunder består af fuldt færdigbearbejdede emner klar til montage.

Alle vore leverandører er besigtiget, auditeret og godkendt af os. Kravet til vore leverandører er, at de som minimum skal være certificeret iht. ISO 9001:2008. Mange af vore leverandører arbejder desuden efter retningslinjerne i TS 16949 og er certificeret iht. til denne tekniske standard.

 

I 2012 blev Folmer Svendsen A/S certificeret iht. ISO 9001:2008 akkrediteret af Bureau Veritas.

I forlængelse heraf er nogle af Folmer Svendsens medarbejdere efterfølgende blevet uddannet som lead auditorer, således at leverandør porteføljen løbende auditeres.

Vi arbejder dagligt med PPAP-dokumentation, LEAN og 8D-rapporter.

 

Desuden har vi datterselskab i Polen hvor medarbejdere følger tæt op på leverandører og kvalitet i Central – og Østeuropa.

 

Med vore muligheder indenfor strategisk indkøb, leverer vi metalemner i forskellige udformninger og med høj kompleksitet, og samtidig sikre den bedst mulige løsning til den bedste pris.

godkendelse